Visita guiada

Treu el màxim profit de la teva visita a la Sagrada Família amb guies especialitzats o amb una audioguia: aquests serveis estan disponibles per a persones individuals, grups i escoles. NO inclouen la pujada a les torres.

visitaguiada01
visitaguiada02

Visitants individuals

Visita amb audioguia

Aquest tipus de visita inclou un recorregut amb un dispositiu d’àudio que permet descobrir les façanes, l’interior de la basílica, el museu i les escoles dissenyades per Gaudí. Ideal per als que preferiu conèixer la basílica al vostre ritme.

 • Idiomes disponibles: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, xinès, portuguès, rus i japonès
 • Durada aproximada: 45 min.
 • Accés: façana del Naixement, c/ Marina.

*Us informem que l’audioguia només està disponible per a majors de 12 anys


Visita amb guia

La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l’interior de la basílica. L’acompanyament exclusiu del guia et permetrà conèixer tots els secrets de l’obra de Gaudí.

 • Idiomes disponibles*: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.
 • Durada aproximada: 50 minuts
 • Accés:  c/ Sardenya

*La oferta pot variar segons la temporada.

Grups

S’organitzen visites guiades per a grups d’entre 10 i 35 persones (reserves online o contactant amb la central de reserves). Per a grups a partir de 36 persones, consulteu les condicions a la central de reserves.
La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l’interior de la basílica. L’acompanyament exclusiu del guia permet conèixer tots els secrets de l’obra de Gaudí.
La reserva i el pagament avançat són obligatoris, mínim 15 dies abans. Us recomanem que arribeu quinze minuts abans.

 • Idiomes disponibles*: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià i alemany.
 • Durada aproximada: 1 hora

*La oferta pot variar segons la temporada.

El dia 6 de febrer s’inicien les obres d’accés del carrer de la Marina amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat del temple. Per dur a terme les obres, s’ha traslladat l’accés per a grups a la cantonada del carrer de Mallorca amb el de Sardenya. A l’accés hi trobareu les taquilles mòbils i personal per assistir-vos durant l’entrada al recinte. A les taquilles mòbils només es podrà pagar amb targeta. Per aquesta raó s’aconsella adquirir les entrades amb anterioritat. Quan adquiriu l’entrada en línia, la rebreu en format digital i la podreu imprimir o portar al vostre dispositiu mòbil o tauleta tàctil per facilitar l’accés.

Escoles

Els grups escolars poden escollir entre dues opcions: una visita didàctica adaptada al nivell curricular dels alumnes amb guia especialitzat (a partir de 20 alumnes) o una visita amb audioguia (a partir de 10 alumnes).

Ambdues opcions:

 • Requereixen reserva i pagament previ obligatori (entre 3 i 15 dies abans, segons producte)
 • Estan disponibles en diversos idiomes
 • Tenen una durada aproximada d’entre 1 h i 1 h 15 min
 • Es reserven contactant amb la central de reserves

Accessos:

 • Visita didàctica amb guia: edifici de les escoles, c/ Sardenya
 • Visita escolar sense guia (amb audioguia): Cantonada del carrer de Mallorca amb el de Sardenya

IMPORTANT: només els autocars que portin grups escolars o grups de persones amb mobilitat reduïda es poden aturar davant del temple, en concret a les quatre places d’estacionament habilitades. Per a això caldrà fer-ne una reserva prèvia a través de la pàgina de l’Ajuntament: www.zonabus.cat/serveis/entorn-sagrada-familia/. A la mateixa pàgina web trobareu indicats els espais habilitats on poden aparcar la resta d’autocars.

Entrades Online Sagrada Família
Organitza la teva visita
Ara de forma més còmoda!